K-nyttEn körföreställning som ger sig in i livets virvlande dans där både Skuggor och Ljuset finns. Inom oss och utanför. Precis som Änglar och Vägvisare.

80 personer var med i detta projekt. Förutom kören Cardía medverkade också Guldkören & Kristallerna från handikappverksamheten i Guldhedskyrkan. Med oss fanns fyra skådespelare och en orkester.

Föreställningen innehåller både teater och musik. Publiken får möta fyra olika karaktärer som blir tvungna att se och möta sig själva i sju korta scener. Scenerna kommenteras av musik och texter. Det är musiken som står i centrum och bär föreställningen.

Musiken som vi framför är komponerad av bland andra Laleh Pourkarim, Mia Makaroff, J S Bach och Kristoffer Wallin. Vår körledare Eva Sundqvist har arrangerat det mesta av de musikaliska inslagen.

Skuggdans är en föreställning om att våga se hela sig själv, även skuggorna – först då kan man fullt ut träda in i dansen.

Föreställningen sattes upp första gången 14 och 15 november 2015 i Annedalskyrkan, Göteborg och har även framförts i oktober 2016.

Medverkande

Kören Cardia
Guldkören och Kristallerna från handikappverksamheten
Skådespelare, kompband, stråkkvartett och blås

Nils Olandersson, manus och regi
Eva Sundqvist, musikalisk ledning och arr